За нас - Faviolseferiscents

За нас

Фавиол Сефери е визионер. Личност с истинска страст и идеализъм в парфюмерията. През 2017г. Faviol Seferi лансира първия си аромат, който нарича INSOMNIA. Плод на безсънни нощи и стремеж да разкрие най-доброто от света на ароматите, шедьовърът му светкавично се превръща и в бестселър. Основната мисия беше създаването на изключителни като ухание и дълготрайност продукти. В колаборация със своите парфюмеристи Sezer Sabah и Svetoslav Rusev, бяха наложени нови стандарти в парфюмерийния бизнес и за първи път изведоха български парфюм на световния пазар.

За разлика от комерсиалните и масово произвеждани продукти, нишовите парфюми са комбинация от парфюмни нотки, специфично скроени в комбинации, които нямат аналог и са рядко срещани. С много страст и смелост, екипът на House of Insomnia дава заявка да превърне в традиция създаването на изключителни и емблематични аромати. Главен почерк на парфюмната къща ще бъдат въздействащи и неподвластни на времето аромати, които ще взривяват сетивата и ще объркват конвенционалния ум. Успехът на парфюмериста е тогава, когато светът научи за неговите аромати, но не поради изкуствено създаден интерес или тенденция, а когато създаде парфюм, който оставя трайна следа във времето, както и в съзнанието на потребителя.

Безспирен копнеж да се завръща отново и отново към него и да го притежава. Faviol Seferi, Sezer Sabah и Svetoslav Rusev създават иновации, с непрестанен стремеж да задоволяват и най-дръзките очаквания като предлагат най-доброто качество на съставките, което неизбежно води и до най-доброто качество на крайния продукт. Само ако опитате парфюмите на INSOMNIA ще разберете концепциите и идеите ни извън рамките, които създаваме специално за вас. Като дизайнер на парфюми и иноватор, Faviol Seferi не се примирява с общоприетите норми в индустрията и постоянно търси нови начини да представя чувството си за естетика и познанията си в революционни формули, които никой до този момент не е дръзнал да съчетава. Сефери създава магия от богати ухания, които неусетно те пренасят на познати места, но с нови усещания.

Магията да изживяваш най-любимите си спомени отново, но сякаш ги изпитваш за първи път. Като сън, от който не искаш да се будиш. Като джунгла, в която влизаш и се губиш. Пътят назад е вече невъзможен. Вече не можете да се върнете, но и не искате.